GLAS TIL VINRUM

Hos STACT kan du finde inspiration til hvordan man bruger glas i vinrummet, vinkælderen m.m. Så det fremstår som en æstetisk oplevelse i sig selv. Den elegante glasdør, glasskillevæggen, der holder rummet åbent og lyst. Vi har egen produktion og har specialiseret os i termodøre og glaspartier til vinrum.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os for at få en snak om den rigtige glasløsning. Vi levere naturligvis også glas til dig selvom du ikke har valgt STACT vinreolen, så tøv ikke med at kontakte os på mail kundeservice@stact.dk eller tlf. 21 34 21 72

Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required

3D TEGNING AF VINRUM

Hos Stact 3D tegner vi alt fra små til store vinrum. Vinrum i den private bolig, til større vinrum i restauranter. Uanset størrelsen laver vi en visual præsentation af dine ønsker, så du kan komme tættere et vinrum med glas. Vi kan levere de fleste løsninger fra New Yorker glas med sprosser til "rent" glas, hvor så meget som muligt er glas. Vi har egen produktion glasrammer og vil kunne imødekomme de fleste ønsker. Vi samarbejder også med andre, hvilket gør at vi kan leverer en løsning til ethvert vinrum.

FÅ ET TILBUD MED GRATIS TILHØRENDE 3D TEGNING

Mål op hvor din glasvæg skal være, målene behøver ikke at være helt præcise, da vi kommer ud og måler præcist op ved ordre.

 

Sådan gør du.
 1. Mål  bredde, højde og længde (eller dybde)
 2. Send et billede eller plantegning af der hvor du ønsker glasvæggen
 3. Skriv gerne dine kommentarer, eksempelvis skal du have køl i rummet? hvilke temperatur vil du have i dit vinrum? hvilke retning døren skal åbne? højre eller venstre monteret dør? m.m.
 4. Send din forespørgsel til kundeservice@stact.dk (eller via kontaktformular)
 5. Vi vender hurtigt retur med et tilbud og 3D tegning - Tilbuddet vi sender dig indeholder en færdig løsning hvor opmåling, Levering, montering og fugning indgår.

Glastyper til vinrum

STACT kan levevere forskellinge glastyper til vinrum, herunder vises de typer vi levere. Alle typer leveres med minimum 18 mm termoglas

New Yorker

Skydedøre

Rent glas

SÅDAN BENYTTER DU DIG AF TILBUDDET

 1. Vi kommer ud til dig og måler op

  Når vi kommer og måler op skal der være klargjort til opmålning, gulv, loft,   lister m.m. skal være sat op, da vi skal kunne måle præcist op, glasvæggene laves præcist efter mål.

 2. Godkendelse af din ordre

  Efter end opmåling sendes 3D tegning og tegning med mål til din godkendendelse, når du har godkendt igangsættes din ordre.

 3. Betaling

  50 % af det fulde beløb betales inden din ordre sættes i produktion, når opgaven er afsluttet betales de sidste 50 %

 4. Levering og Montering

  Når din bestilling er klar til levering kontakter vi dig for at aftale monterings dato. Leveringstiden er typisk mellem 4-6 uger efter du har godkendt din ordre

Galleri af glas til vinrum