Om os

STACT i Norden bliver importeret og solgt af Kop Group ApS, som består af Rune Pedersen som brænder for det gode design og de muligheder STACT systemet rummer i sin anvendelse. Fra vinkælderen til den lille spisestue, så pynter STACT i ethvert rum.

 

 

STACT er designed i San Francisco, USA men hører hjemme i Vancouver, Canada. STACT tilbyder vinreoler til folk med passion for vine og godt design. STACT vinreol-system tilbyder den bedste balance mellem enkelthed, brugervenlighed og design. Hos STACT er vi meget passioneret omkring vores produkter og vores mål er at tilbyde den bedste vinopbevaring via designs som er simple, smukke og som er en nydelse af have i sit hjem.

STACT er kendte som "Pionerer indenfor moderne vinopbevaring"  og sætte en ære i at genopfinde, hvordan vin bliver opbevaret og udstillet. STACT produkterne er designet af verdenskendt designer med moderne æstetik i tankerne og udført i de bedste materialer. Resultatet er denne unikke, pladsbesparende vinreol, som kan kombineres i uendeligheder.

MØD DESIGNEREN

Stact designer Eric Pfeiffer

Med hjælp fra 2012 ICFF(prisudeling) vindende designer, Eric Pfeiffer fra det San Francisco baseret Pfeiffer Lab, står bag en lang liste af elegante og vel designede forbruger produkter i markedet. Pfeiffer har rådgivet og udviklet produkter for bl.a. design Within Reach, Target, Crate & Barrel, MOMA, Room & Board, OXO and CB2, Gap, Dow Chemical, Eastman, Council, Burton, Levi's, Paul Frank, Fox Racing, Williams Sonoma, AMAC, Loll, Yliving og mange flere.

MØD STIFTEREN

Jamie Kasza, grundlægger af stact

Jamie Kasza er vinkender med et øje for godt design, som ledte efter en vinreol som udstråler elegance og alsidighed. Jamie var frustreret over de uinspirerede produkter som fandtes på markedet og startede sin egen produktion af vinreoler. Jamie fik sin opstart finansieret på Kickstarter, en opstartsportal for iværksætter som har en prototype og som søger kapital til det næste skridt. STACT er nu solgt i flere tusinde eksemplarer i USA og Europa.